Rabu, 22 Februari 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


 salam fellow..ini ada sesuatu yang menarik nak dikongsi bersama.korang nk tak tambah follower dengan mudah,cepat dan ringkas??huhuhu 3 in 1.join ah segmen ini.
biar aku ulas sikit.ehem.ehem..segmen nie menarik sebab die akan senaraikan terus link untuk follow blog tanpa perlu jenguk blog.contoh die camnie lah...

cube korang klik nama budak handsome nie

ha!!menarik kan.ringkas,cepat dan mudah.idea yang bernas kud.credit ah untuk pencetus pemikiran nie.tak terpikir pulak:).thakz.so pasnie tak perlu lah nak masuk blog fellow baru, komen2, bagi tau yang kita dalam segmen sama, tinggal kan link bla bla bla...klu ada 100 orang join segmen nie korang nak ke bukak satu2??jujur lah:3tak kan??huhuhu.den p0n samo!!

selain itu,owner segmen nie p0n ada cadang nak buat sistem 'grouping'.so orang yang kita nak kena follow p0n tak lah banyak sampai penat.apa2 hal rujuk lah kt owner die nie.

17 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
    btw, md follow sini ^^

    BalasPadam
  2. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  3. hai nabil (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  4. salam perkenalan di alam cyber...

    Dari segment yang sama juga....

    I follow...U follow...!!!
    from: adando.blogspot.com

    BalasPadam
  5. CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  6. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. hye
    datang dari segmen yg same
    done follow you

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  8. hai slm perkenalan :)
    sy dr segmen yg sama, dh follow awk :) sudi2 la singgah blog sy..tenkiu :D

    BalasPadam
  9. follow sini melaui segmen yang sama

    BalasPadam
  10. salam perkenalan & hye !

    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  11. salam ukhwah...salam kenal...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  12. done follow u dri segmen yg sama,,follow me back k :)

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  13. saya datang untuk follow kamoo dari segmen MD group 4 no 20.follow saya balik :)

    tyra-faiera.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    BalasPadam
  15. http://kisahemasputih.blogspot.com/

    saya dari group 2..done follow..

    BalasPadam
  16. follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

barisan followers