Sabtu, 3 Mac 2012

CONTEST HEADER PALING KEBABOM


salam fellow,
k0rang2..aku ada contest baik punye untuk kita sama2 join dan meriah kan.rasanya rujuk kepada banner die p0n k0rang dah tau kan contest apa??s0 apa laga??j0m ah kita join!!huhuhu.bergalak tak??

apa2 soalan yang mengganggu fikiran k0rang seperti cara2 untuk participate,validation period,habuan nya dan lain2 boleh lah korang rujuk kepada pengelola pertandingan nie.

okey.aku dah lunaskan tanggungjawab menyampaikan.terserah lah pada k0rang nak join ke tak
sekian dulu dari aku .ari0uzzz^-^

2 ulasan:

  1. gud luck.. kak citra bls kunjungan dan follow

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

barisan followers