Khamis, 22 Mac 2012

header tempat ke-3!!

salam sejahtera,salam bersalaman antara kite..
ada benda yang aku nak umum kan officially kat korang semua.k0rang tahu atau tidak yang budak hensome nie (seorang aku) ada join contest header paling kebabomm anjuran ccicutedollylicious.blogspot.com.dala pertandingan nie setiap perserta wajib menaruh kan header blog mereka.maka aku p0n menyenarai kan header blog aku nie sebagai taruhan.
sekian lame menunggu tarikh keramat nya p0n kian hampir.pada 20Mac2012 owner contest p0n menyenaraikan top 10 nama perserta yang disenarai pendek.memang seram gak ah nak pergi ke entry nie.dalam hati berharap juga nama tersenarai :P.punya lah lame scroll ke bawah.makin bawah makin pudar pulak harapan....
siot!!lah patut p0n lame srcoll memang short list paling last ke-10.naseb ada :).mula lah aku tersenyum lebar.tertunggu-tunggu kan masa pemenang di umumkan.tapi melihat haeder blog2 lain aku merasakan saingan sangat hebat.ade yang siap gune motion header ah.header colourful.aku??simple gile.hitam+oren je kud.pastu di0rang semua kira senior blogger ah.follower p0n beratus2.tak macam aku freshy agie :(.layak ke aku menang...
hari yang dinanti-nanti,malam yang di tunggu2,entry yang di harap2 telah p0n muncul.-keputusan header paling kebabomm-.dan pemenang nya!!!!scroll lagi??!!!siot ah!!!!seram gile!!!!........krik..krik..(bunyi kengcerik)
no last agie :P.huuhhuhuu.bahagia pulak satu malam tu.asyik tersenyum memanjang.bahahahaha.gile ah.cantek rupa nya header aku.yang penting header nie bukan tempah dari mana2.hasil air tangan idea sendiri.tak p0n nak berhabes duit untuk header nie.yang penting aku tahu header aku cantek :P.k0rang ada??huhuhhu(statement orang belagak)
kadang2 kite bertanding bukan untuk hadiah.tapi untuk tahu siapa paling hebat,siapa paling atas.hari ini kite hebat,hari ini terlakar sejarah,tapi esok lusa??ramai yang akan berusaha mengalah kan pemenang.sebenarnya bertahan untuk berada di puncak lebih sukar berbanding mendaki ke pucak.percayalah
sekian dari aku. ari0uz-_-



2 ulasan:

  1. tahniah lah mr.nabil ye.. :)
    memang bersuka-ria lah..heheheh

    BalasPadam
  2. wah, seronoknya dpt mng ^^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

barisan followers